Live to Grow är ByggVestas unika koncept för studentboende. Studentlägenheterna finns i Stockholm och Linköping. För att ha möjlighet att få en Live to Grow-lägenhet behöver du ställa dig i kö på byggvesta.se.

ByggVesta

Lockad? Såhär kan du få en studentlägenhet hos Live to Grow

Live to Grow är ByggVestas koncept för studentboende. För att ha möjlighet att få en Live to Grow-lägenhet behöver du ställa dig i kö på www.byggvesta.se.

Efter att du har gjort det kan du ladda upp resultat- och/eller registreringsintyg och börja söka lägenheter. Om du är en bland de sju som har högst antal köpoäng få du ett erbjudande att tacka ja eller nej till. ByggVesta väljer sedan vem som får lägenheten.

När du får en studentlägenhet hos ByggVesta nollställs inte dina poäng som hos andra hyresvärdar, utan du fortsätter spara. Det betyder att du får extra bra förutsättningar för att kunna få en hyreslägenhet hos ByggVesta när du är klar med dina studier.

Här kan du läsa mer om hur det går till att få en lägenhet hos ByggVesta.

Qasa

Terminen har börjat och du är utan lägenhet?

Om du behöver studentboende snabbt kan du ibland också hitta ByggVestas lägenheter via Qasa och BoTillsammans. Qasa hjälper till att hitta rätt hyresvärd eller -gäst, att hantera avtal, betalningar och annat som kan vara svårt. Via BoTillsammans kan du hitta någon som söker en eller flera personer att dela sitt boende med.

Läs mer på qasa.se eller botillsammans.nu

Hey visitor! We’re happy you’re here! Just so you know, we use cookies to enhance your experience of our site.