THE REAL DEAL, KITCHEN AND ALL!

No common kitchens in sight – Live to Grow apartments are actual, high standard apartments.

Ställ dig i kö!
Map

Bo nära några av Sveriges största universitet. Våra drygt 1000 studentlägenheter ligger runt Linköping och Stockholm. Alltid nära till både campus och natur.

StockholmLinköping

Live to Grow

Studier och akademiska framgångar i all ära, men det viktigaste är ändå att man mår bra eller? I Live to Grows studentboenden finns mycket som gör att du kan känna trygghet och gemenskap (vilket i och för sig är schyssta förutsättningar för forskningsgenombrott, VG på tentan och andra storverk). Våra områdesansvariga, studie- och samvarorum och vår digitala plattform är några exempel.

Ställ dig i kö!

Livet i ett Live to Grow-boende

The Live to Grow Blog

Överlappande kurser, tentor, sittningar, essäer, 400-kronorslitteratur … Ibland är studentlivet stressigt och dyrt. Här kan du få tips om hur du får ut mesta möjliga av din värdefulla tid, och antagligen rätt slimmade budget.

Falafel - gott käk
January 10, 2023

Mattips för oxmånaden januari

Satsa på vegetariskt

Läs mer
Text: Live to Grow Crew

The Live to Grow Instagram

I tider då det är lika tomt på inspirationskontot som på bankkontot, gå in på Live to Grows Instagram. Där kan du se andra studenters lägenheter, delta i tävlingar och hålla koll på vad som händer på de olika Live to Grow-boendena.

Instagram

Keep in touch

Röksignaler, kulning, snigelpost – visst har det funnits många mer eller mindre effektiva sätt att kommunicera på genom tiderna. Om du vill få tag på dina Live to Grow-grannar gör du det enklast via vår digitala plattform; sälj skor, låna skruvmejsel, bjud in till middag i din lägenhet eller få med dig någon ut på en joggingrunda. Inlogg får du av din områdesanvariga.

Keep in touch
Keep in touch

Hey visitor! We’re happy you’re here! Just so you know, we use cookies to enhance your experience of our site.